Телефон за поръчки:
0896 081 888 / 0879 088 844

Меню
Меню

Доставка на поръчки

Всички поръчки се доставят със специализиран транспорт на Мебели Ларго до адрес, посочен от клиента или до посочен офис на куриер. Пратките са внимателно опаковани и натоварени, което е гаранция за тяхното безпроблемно транспортиране. Доставката на стоки се извършва на територията на цялата страна, като е възможно и изпращане в Европа, след предварително уговорени условия. Поръчките се изпращат от нашия централен склад в гр София и се доставят до посочен от клиента адрес. 

Доставката е БЕЗПЛАТНА при поръчки над 350 лв, за останалите поръчки доставката варира 0 - 25 лв. 

Предлагаме безплатна доставка на всички продукти и поръчки на стойност над 350лв, но имаме и специални продукти на промоция, която включва безплатна доставка и тяхната стойност е по-ниска от 350лв. Тези продукти са маркирани със син флаг, на който пише безплатна доставка. 

Ние изцяло поемаме отговорността, стоките да пристигат в безупречен вид, без транспортни дефекти и поражения. 

За да бъде всичко изрядно, е нужно клиента да провери поръчаните стоки при доставката.

  • Желателно е да се огледат всички кашони на място, докато куриерът не е тръгнал. Определеното време за това е до 15 минути. 
  • Артикулите се доставят до входната врата на клиента или до най-близкото място, където може да се паркира товарният автомобил. Нашите служители разтоварват внимателно стоките от камиона и ги предават на клиента. Ако имате нужда от помощ при качването на мебелите, е нужно да уговорите предварително разнос по етажи, който се заплаща според определена тарифа, която може да видите тук.
  • Заплащането на поръчката става в брой и парите се предават на шофьора, който ви издава касов бон за закупената стока. Ако желаете фактура на фирма, е нужно да го споменете след като наж служител се свърже с вас по телефона след като сте направили поръчката си. 
  • Когато разговаряте с наш служител е нужно да уговорите ден за доставка, в който ние се задължаваме да ви докараме поръчаната стока. Поради причината, че обслужваме по няколко клиенти в един и същ ден, не можем да ви кажем точен час на доставка, но ще ви ориентираме в диапазон от 1 час. Освен това, шофьора се свързва с вас по телефона в деня на доставката и се уговаряте допълнително. 

Ако решите да върнете закупената стока, можете да го направите в рамките на 14 - дневен срок. Стоката трябва да бъде в оригинален търговски вид, с изрядна опаковка и да не е сглабяна или монтирана.  Наш екип ще се погрижи да вземе стоката от адреса и да ви върне заплатената сума. 

Когато поръчката е на стойност под 350лв  се заплаща доставка, която е в диапазон 0-25 лв, зависи от теглото и обема на продукта. 

Ако имате още въпроси или имате нужда от доставка извън България, се свърете с нас на тел 0896 081 888 и наш консултант любезно ще ви отговори на всички въпроси.

Благодарим ви, за отделеното време !

Сравнение на продукти