Меню

Доставка на поръчки

Всички поръчки се доставят със специализиран транспорт на Мебели Ларго до адрес, посочен от клиента или до посочен офис на куриер. Пратките са внимателно опаковани и натоварени, което е гаранция за тяхното безпроблемно транспортиране. Доставката на стоки се извършва на територията на цялата страна, като е възможно и изпращане в Европа, след предварително уговорени условия. Поръчките се изпращат от нашия централен склад в гр София и се доставят до посочен от клиента адрес. 

Доставката е БЕЗПЛАТНА при поръчки над 350 лв, за останалите поръчки доставката варира 0 - 25 лв. 

Предлагаме безплатна доставка на всички продукти и поръчки на стойност над 350лв, но имаме и специални продукти на промоция, която включва безплатна доставка и тяхната стойност е по-ниска от 350лв. Тези продукти са маркирани със син флаг, на който пише безплатна доставка. 

Ние изцяло поемаме отговорността, стоките да пристигат в безупречен вид, без транспортни дефекти и поражения. 

За да бъде всичко изрядно, е нужно клиента да провери поръчаните стоки при доставката.

  • Желателно е да се огледат всички кашони на място, докато куриерът не е тръгнал. Определеното време за това е до 15 минути. 
  • Артикулите се доставят до входната врата на клиента или до най-близкото място, където може да се паркира товарният автомобил. Нашите служители разтоварват внимателно стоките от камиона и ги предават на клиента. Ако имате нужда от помощ при качването на мебелите, е нужно да уговорите предварително разнос по етажи, който се заплаща според определена тарифа, която може да видите тук.
  • Заплащането на поръчката става в брой и парите се предават на шофьора, който ви издава касов бон за закупената стока. Ако желаете фактура на фирма, е нужно да го споменете след като наж служител се свърже с вас по телефона след като сте направили поръчката си. 
  • Когато разговаряте с наш служител е нужно да уговорите ден за доставка, в който ние се задължаваме да ви докараме поръчаната стока. Поради причината, че обслужваме по няколко клиенти в един и същ ден, не можем да ви кажем точен час на доставка, но ще ви ориентираме в диапазон от 1 час. Освен това, шофьора се свързва с вас по телефона в деня на доставката и се уговаряте допълнително. 

Ако решите да върнете закупената стока, можете да го направите в рамките на 14 - дневен срок. Стоката трябва да бъде в оригинален търговски вид, с изрядна опаковка и да не е сглабяна или монтирана.  Наш екип ще се погрижи да вземе стоката от адреса и да ви върне заплатената сума. 

Когато поръчката е на стойност под 350лв  се заплаща доставка, която е в диапазон 0-25 лв, зависи от теглото и обема на продукта. 

Ако имате още въпроси или имате нужда от доставка извън България, се свърете с нас на тел 0896 081 888 и наш консултант любезно ще ви отговори на всички въпроси.

Благодарим ви, за отделеното време !

Сравнение на продукти