+359 896 081 888
 +359 879 088 844
09:00 - 18:00

Меню
Меню

Доставка на поръчки

Всички поръчки се доставят със специализиран транспорт на Мебели Ларго до адрес, посочен от клиентa или с куриерска фирма Еконт до техен офис. Пратките са внимателно опаковани и натоварени, което е гаранция за тяхното безпроблемно транспортиране. Доставката на стоки се извършва на територията на цялата страна. Поръчките се изпращат от нашия централен склад в гр София и се доставят до посочен от клиента адрес или до офис на куриерска фирма Еконт.

Доставката е БЕЗПЛАТНА при поръчки на стойност над 500 лв с транспорт на Мебели Ларго до адрес на клиента. За поръчки на стойност под 500 лв доставката варира между 6 - 30 лв. При доставка с куриерска фирма Еконт доставката е за сметка на клиента, независимо от нейната стойност.

Всички пратки, изпратени с куриерска фирма Еконт, имат включена застраховка и клиента не носи отговорност при евентуален транспортен дефект.


ЦЕНИ НА ДОСТАВКА ДО АДРЕС С ТРАНСПОРТ НА МЕБЕЛИ ЛАРГО:

Доставка до адрес с транспорт на Мебели Ларго за гр. София - цената варира между 5 - 14 лв, при поръчка над 500 лв - безплатна доставка.

Доставка до адрес с транспорт на Мебели Ларго за страната - цената варира между 5 - 30 лв, при поръчка над 500 лв - безплатна доставка.

Ние изцяло поемаме отговорността, стоките да пристигат в безупречен вид, без транспортни дефекти и поражения. 

За да бъде всичко изрядно, е нужно клиента да провери поръчаните стоки при доставката.

  • Желателно е да се огледат всички кашони на място, докато куриерът не е тръгнал. Определеното време за това е до 15 минути. 
  • Артикулите се доставят до входната врата на клиента или до най-близкото място, където може да се паркира товарният автомобил. Нашите служители разтоварват внимателно стоките от камиона и ги предават на клиента. Ако имате нужда от помощ при качването на мебелите, е нужно да уговорите предварително разнос по етажи, който се заплаща според определена тарифа, която може да видите тук.
  • Заплащането на поръчката става в брой и парите се предават на шофьора, който ви издава касов бон за закупената стока. Ако желаете фактура на фирма, е нужно да го споменете след като наж служител се свърже с вас по телефона след като сте направили поръчката си. 
  • Когато разговаряте с наш служител е нужно да уговорите ден за доставка, в който ние се задължаваме да ви докараме поръчаната стока. Поради причината, че обслужваме по няколко клиенти в един и същ ден, не можем да ви кажем точен час на доставка, но ще ви ориентираме в диапазон от 1 час. Освен това, шофьора се свързва с вас по телефона в деня на доставката и се уговаряте допълнително. 

Ако решите да върнете закупената стока, можете да го направите в рамките на 14 - дневен срок. Стоката трябва да бъде в оригинален търговски вид, с изрядна опаковка и да не е сглабяна или монтирана.  Наш екип ще се погрижи да вземе стоката от адреса и да ви върне заплатената сума. 

Ако имате още въпроси или имате нужда от доставка извън България, се свържете с нас на тел 0896 081 888 и наш консултант любезно ще ви отговори на всички въпроси.

Благодарим ви, за отделеното време !

  Безплатна доставка над 500 лв

  Гаранция на всички продукти

Огромно разнообразие от продукти за дома

Сравнение на продукти